Actie en feest voor een leefbaarder Borgerhout – Videoreportage

Dit was de kick-off van 19 maart: 900 mensen schreven zich in voor Picknick The Streets en genoten in De Roma van lekker eten en toffe optredens, maar vooral van de warme sfeer. Bekijk onderstaande videoreportage. Marcello Guerinoni & Lennert Borgmans zorgden voor het video- en camerawerk.

Op zondag 17 september gaan we dat gezellige feest herhalen. Dan picknicken we van 12 uur tot 14 uur op de Turnhoutsebaan. Van het kruispunt Appelstraat/Turnhoutsebaan tot net voor de Drink. Wij voorzien enkele picknicktafels, maar neem zeker eigen eten en drinken, strandstoelen, tafels of dekens mee. Tover samen met ons de Turnhoutsebaan om tot de meest originele picknickplek!

En vergeet niet: lang leve de kracht van het getal. Met hoe meer we feesten, hoe meer we onze actie voor een leefbaarder Borgerhout kracht bijzetten. Als dat nog niet gebeurd is, schrijf je in. Zet jezelf ook zeker op ‘aanwezig’ op Facebook.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
We bewaren je gegevens in overeenstemming met geldende privacywetgeving.