Neem deel aan de Ringdagen voor Borgerhout op 11 september

Zoals je al vernam gaan deze week de Ringdagen van start! De Ringdagen zijn hét moment om de intendant en de ontwerpteams je mening te geven over de overkapping. Kijk op verder via volgende link om je in te schrijven.

Je kan ook doorlopend komen kijken zonder deel te nemen aan de gesprekstafels. Daarvoor hoef je niet in te schrijven.

Praktisch?

Datum en uur: 11 september doorlopend van 17u tot 21u
Locatie:
 Koninklijk Atheneum Deurne
Team: 51N4E / HNS / NDVR i.s.m. Bollinger Grohmann / Mobility In Chain / Bagaar

BorgerhouDt van Mensen startte ooit met het overkappingsidee al 20 jaar geleden. Kijk hiervoor op onze website www.ringparkdeknoop.be. Voor Borgerhout is van groots belang voor de problemen die het ondervindt i.v.m. verkeersveiligheid, een betere mobiliteit en leefbaarheid.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
We bewaren je gegevens in overeenstemming met geldende privacywetgeving.