Nieuwe plannen: Picknick & Walk the Streets!

Op de grote kick-off van 19 maart schreven meer dan 900 mensen zich in voor de eerste Antwerpse editie van Picknick The Streets op 17 september. We zijn ontzettend blij met jullie enthousiasme! Helaas mag de Turnhoutsebaan uiteindelijk niet worden afgezet voor een eetfestijn. Maar we willen in Borgerhout nog steeds van ons laten horen!

Dit zijn onze plannen:

  • We starten de dag met een gezellige picknick op het Moorkensplein (12h – 13h). Breng zelf je eten mee. Het reservatiesysteem vervalt, dus kom gewoon af en nodig al je buren uit!
  • Nadien maken we een grote picknick-optocht over de Turnhoutsebaan (13h – 14h). Neem een picknicklaken mee tijdens de optocht om onze boodschap visueel te versterken en kleur te geven!
  • We sluiten af met Zing met Mij in De Roma (14h – 15h): een zangsessie voor anderstaligen en iedereen die zin heeft om uit volle borst mee te zingen. Wees erbij! Want wij geloven in de kracht van het getal!
Zet jezelf op aanwezig op het Facebook-event Picknick & Walk the Streets en ontvang alle updates, want we hebben nog heel wat verassingen in petto!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
We bewaren je gegevens in overeenstemming met geldende privacywetgeving.